top of page
Изграждане на системи за видеоконтрол чрез камери за видеонаблюдение за Вашия бизнес или домашна сигурност. Системите могат да бъдат както скрити, така и видни, по желание на клиента. Нашите професионалисти в областта на системите за сигурност ще Ви консултират за най-доброто решение при избора на система. Продуктите ни са разпределени в широк спектър от най-качествените и нови предложения на българския пазар, предлагани на конкурентно адекватни цени и оптимална леснота при боравене с тях, дори и за "най-скараните" с техниката.
Необходимостта от знание и информираност за случващото се, когато не сте там, вече има решение… Всъщност отдавна в България има решение и вече почти на всички търговски, обществени, домашни и административни места има камери…
С поставянето на система за видеонаблюдение, Вие имате 24 часов достъп до охраняваните си обекти от всяка точка на Земята, само посредством интернет. Всъщност, това е най-важното и единствено условие – на обекта да има интернет, за да предава видеото до Вас и съответно Вие, където и да се намирате, да влезете в интернет чрез вашия Smart Phone, Tablet, Laptop или компютър и да видите "как е положението там".

                                   Примерни цени за  монтаж на система за видеонаблюдение

 

1. Гаранционно посещение В случай, че закупената от нас и поставена от екипа ни техника е дала дефект или неизправност в обслужвания гаранционен срок 24м. безплатно

2. Извънгаранционно посещение В случай, че закупената от нас и поставена от екипа ни техниката, е дала дефект или неизправност причинени от външни фактори (влага, токов удар и др.) -35.00 лв..

3. Монтаж на камера Отнася се за монтирането на 1 бр. камера-30.00 лв.

4. Конфигурация на аналогови или AHD камери На камера-5.00 лв/бр.

5. Конфигурация на IP камери На камера-8.00 лв/бр.

6. Конфигурация на DVR/NVR Включва настройка на видеорекордер и 1бр. смарт телефон-40.00 лв.

7. Конфигурация на рутер Пренасочване на порт и статични IP адреси-15.00 лв/бр.

 

 

Цени за техника според ценова листа на SYS TEH

 

 

 

bottom of page